Marathons Nederland

Ben je een echte marathon fan? Er zijn verschillende marathons die je kunt lopen in Nederland. Welke de leukste zijn? Dat lees je in onze artikelen. 

Nederlandse marathons

Marathon Amsterdam

Door een marathon te lopen door Amsterdam, ontdek je de hoofdstad op een andere manier. Ontdek plekken die je misschien niet zo snel zou bezoeken.

Marathon Rotterdam

Ontdek de grootste marathon ter wereld in Rotterdam. Hier komen jaarlijks duizenden bezoekers op af. Doe mee en ervaar deze geweldige sfeer.

Marathon Leiden

Doe mee aan een van de oudste marathons in het historische centrum van Leiden. Tijdens deze marathon ontdek je bekende bezienswaardigheden.

Marathon Eindhoven

Elk jaar is het een groot sportfeest in Eindhoven. Met name door de marathon van Eindhoven. Ontdek één van de snelste marathons van Nederland.

Image Section 03

Meer over marathons

Je moet je goed voorbereiden als je een marathon wilt lopen. Het is hierbij van belang dat je hiervoor traint. Je kunt niet zomaar over de 40 km hardlopen. In de artikelen op Ik loop de Marathon lees je alles over de juiste voorbereiding, supplementen en welke marathons het leukste zijn in Nederland.