Marathon Eindhoven

7 en 8 oktober 2023

ASML Marathon Eindhoven

Een marathon die centraal staat voor verbinding, innovatie en het steunen van goede doelen.

Route
Afstanden NN Marathon Rotterdam

De afstanden variëren tussen de 5 KM tot 42,2 KM.

calendar clock
Starttijd NN Marathon Rotterdam

De starttijd verschilt per dag. Meer informatie? Lees snel verder.

ASML Marathon Eindhoven

Schrijf je in voor het fantastische evenement voor jong en oud. ASML Marathon Eindhoven heeft verschillende afstanden. Bekijk welke het beste bij jou past.

City Run

Loop de City Run (5 KM) voor een warming-up of als beginnende loper. Ren samen met andere lopers door het centrum van Eindhoven.

Business Runs

Ervaar met je team een onvergetelijke dag en doe mee aan de Business Runs (10,55 KM – 21,1 KM – 42,2 KM). Behaal samen een topprestatie.

ASML Halve Marathon Eindhoven

Ga voor een snelle eindtijd en finish op de Vestdijk. ASML Halve Marathon Eindhoven (21,1 KM) heeft een vlak, breed en sfeervol parcours.

ASML Marathon Eindhoven

ASML Marathon Eindhoven (42,2 KM) is voor de lopers die echt van uitdagingen houden. Finish als eerste op de iconische Vestdijk, met de snelste eindtijd

Meer informatie

Programma

Het ASML Marathon Eindhoven start op zaterdag 7 oktober 2023 en eindigt op zondag 8 oktober 2023. Beide dagen zitten vol met activiteiten.

Starttijden

  • Zaterdag 7 oktober 2023, tijd is nog onbekend
  • Zondag 8 oktober 2023, tijd is nog onbekend
City image section 02
Image Section 03

Startnummers

Startnummers voor deelnemers

Deelnemers kunnen hun startnummer in het weekend voor het event ophalen. Voor buitenlandse deelnemers is dit mogelijk tijdens de openingstijden.

Startnummers voor bedrijven

De contactpersoon ontvangt een week voor het ASML Marathon Eindhoven het startbewijs van hun deelname.

Steden

Amsterdam

Door een marathon te lopen door Amsterdam, ontdek je de hoofdstad op een andere manier. Ontdek plekken die je misschien niet zo snel zou bezoeken.

Leiden

Doe mee aan een van de oudste marathons in het historische centrum van Leiden. Tijdens deze marathon ontdek je bekende bezienswaardigheden.

Rotterdam

Ontdek de grootste marathon ter wereld in Rotterdam. Hier komen jaarlijks duizenden bezoekers op af. Doe mee en ervaar deze geweldige sfeer.