Marathon Rotterdam

15 en 16 april 2023

NN Marathon Rotterdam

Ervaar de geweldige sfeer en steun goede doelen door mee te doen aan de NN Marathon Rotterdam. 

Route
Afstanden NN Marathon Rotterdam

De afstanden variëren tussen de 4,2 KM tot 42,2 KM.

calendar clock
Starttijd NN Marathon Rotterdam

De starttijd verschilt per dag. Meer informatie? Lees snel verder.

NN Marathon Rotterdam

Doe mee met de NN Marathon Rotterdam. Bekijk welke afstand het beste bij jou past, door je goed voor te bereiden. Het moet immers leuk blijven!

City Run Rotterdam

City Run Rotterdam (4,2 KM) is ideaal als je een beginnende loper bent. Ervaar de belevenis van een marathon. Of gebruik het als warming-up. 

TBI Business Runs

TBI Business Runs wordt onderverdeeld in twee verschillende marathons, namelijk: TBI Business Duo Marathon (21,1 KM) en TBI Business Estafette (12,5 KM). 

1/4 Marathon Rotterdam

1/4 Marathon Rotterdam (10,55 KM) is een marathon waarbij je door hartje Rotterdam loopt. Hierbij loop je gedeeltelijk over het officiële marathon parcours.

NN Marathon Rotterdam

NN Marathon Rotterdam (42,2 KM) is dé snelste en grootste marathon ter wereld. Ervaar het enthousiasme en de sfeer tijdens deze marathon.

Meer informatie

Programma

De NN Marathon Rotterdam start op zaterdag 15 april 2023 en eindigt op zondag 16 april 2023. Beide dagen zijn gevuld met diverse activiteiten. 

Starttijden

  • Zaterdag 15 april 2023 om 08:00 uur
  • Zondag 16 april 2023 om 07:00 uur
City image section 02
Image Section 03

Startnummers

Startnummers voor deelnemers

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 april 2023 kunnen zowel Nederlandse als buitenlandse deelnemers hun startnummer ophalen. 

Startnummers voor bedrijven

De week voorafgaande aan de NN Marathon Rotterdam krijgen bedrijven hun startbewijs toegestuurd naar de desbetreffende contactpersoon.

Steden

Amsterdam

Door een marathon te lopen door Amsterdam, ontdek je de hoofdstad op een andere manier. Ontdek plekken die je misschien niet zo snel zou bezoeken.

Eindhoven

Elk jaar is het een groot sportfeest in Eindhoven. Met name door de marathon van Eindhoven. Ontdek één van de snelste marathons van Nederland.

Leiden

Doe mee aan een van de oudste marathons in het historische centrum van Leiden. Tijdens deze marathon ontdek je bekende bezienswaardigheden.