Marathon Amsterdam

14 en 15 oktober 2023

TCS Amsterdam Marathon

Ren één van de snelste parcours ter wereld. Start en finish in het Olympisch Stadion. 

Route
Afstanden NN Marathon Rotterdam

De afstanden variëren tussen de 3,5 KM tot 42,2 KM.

calendar clock
Starttijd NN Marathon Rotterdam

De starttijd van de TCS Amsterdam Marathon is vanaf 07:00 uur.

TCS Amsterdam Marathon

Ontdek de hoofdstad Amsterdam op een andere manier, namelijk door je in te schrijven voor de TCS Amsterdam Marathon. Bekijk de verschillende parcours.

Good Morning City Run

Good Morning City Run heeft twee verschillende routes, namelijk een korte route (3,5 KM) en een lange route (6,5 KM). Ontdek de stad als toerist in eigen land.

TCS 8K

Ren naar de finish binnen 65 minuten met de TCS 8K (8 KM). Tijdens het parcours loop je onder andere langs het Vondelpark en Rijksmuseum. Dat wil je niet missen.

Mizuno Halve Marathon

Mizuno Halve Marathon (21 KM) bevat onderdelen van de TCS Amsterdam Marathon. Ren door de binnenstad en ontdek de stad door sightseeing.

TCS Marathon Amsterdam

Ontdek de historische karakteristieke dingen van de hoofdstad Amsterdam door deel te nemen aan de TCS Marathon Amsterdam (42 KM).

Meer informatie

Programma

De TCS Amsterdam Marathon start op zaterdag 14 oktober 2023 en eindigt op zondag 15 oktober 2023. Er zijn verschillende activiteiten.

Starttijden

  • Zaterdag 14 oktober 2023 om 07:00 uur
  • Zondag 15 oktober 2023 om 07:00 uur
City image section 02
Image Section 03

Startnummers

Startnummers voor deelnemers

Deelnemers kunnen hun startnummer ophalen op de Marathon Expo en krijgen vervolgens een mail met informatie.

Startnummers voor bedrijven

Ben je van plan om samen met je bedrijf de Business Run te lopen? Dan wordt het startbewijs verstuurd naar de desbetreffende contactpersoon.

Steden

Eindhoven

Elk jaar is het een groot sportfeest in Eindhoven. Met name door de marathon van Eindhoven. Ontdek één van de snelste marathons van Nederland.

Rotterdam

Ontdek de grootste marathon ter wereld in Rotterdam. Hier komen jaarlijks duizenden bezoekers op af. Doe mee en ervaar deze geweldige sfeer.

Leiden

Doe mee aan een van de oudste marathons in het historische centrum van Leiden. Tijdens deze marathon ontdek je bekende bezienswaardigheden.