Marathon Leiden

13 en 14 mei 2023

Marathon Leiden

De Marathon Leiden is één van de oudste marathons. Ren langs de grachten en door het historische centrum.

Route
Afstanden Marathon Leiden

De afstanden verschillen tussen de 5 KM tot 42,2 KM.

calendar clock
Starttijd Marathon Leiden

De starttijden van de Marathon Leiden verschillen per dag.

Marathon Leiden

Loop de marathon van Leiden en ontdek bekende bezienswaardigheden, zoals de Pieterskerk. Of ren langs diverse grachten. Ontdek de verschillende parcours.

5 van Apek

Met de 5 van Apek (5 KM) ren je over de 5 bruggen in het parcours. Daarnaast ren je door het oude centrum van Leiden en finish je op de Vismarkt.

10 van Zorg en Zekerheid

Ga de uitdaging aan en finish binnen 1,5 uur met de 10 van Zorg en Zekerheid (10 KM). Deelnemen kan vanaf 12 jaar. Of ervaar dit met je team, vanuit een bedrijf.

21 van Bunning en Partners

Loop de 21 van Bunning en Partners (21,1 KM) en ontdek diverse bezienswaardigheden in en rond de stad. Deelname is vanaf 16 jaar.

42 van Vermeulen Groep

Nog meer uitdaging? Kies de 42 van Vermeulen groep (42,2 KM) en ren door het historische centrum van Leiden. Ervaar de sfeer en gezelligheid.

Meer informatie

Programma

De Marathon Leiden start op zaterdag 13 mei 2023 en eindigt op zondag 14 mei 2023. Er zijn diverse activiteiten gepland, op beide dagen.

Starttijden

  • Zaterdag 13 mei 2023 om 07:30 uur
  • Zondag 14 mei 2023 om 08:00 uur
City image section 02
Image Section 03

Startnummers

Startnummers voor deelnemers

Deelnemers kunnen hun startnummer ophalen op de dag zelf van de marathon. In dit geval op 13 of 14 mei 2023.

Startnummers voor bedrijven

Doe mee aan de Heerema Businessloop en maak kans op een bedrijfsrapportage. Startbewijzen kunnen op de dag zelf worden opgehaald.

Steden

Door een marathon te lopen door Amsterdam, ontdek je de hoofdstad op een andere manier. Ontdek plekken die je misschien niet zo snel zou bezoeken.

Elk jaar is het een groot sportfeest in Eindhoven. Met name door de marathon van Eindhoven. Ontdek één van de snelste marathons van Nederland.

Ontdek de grootste marathon ter wereld in Rotterdam. Hier komen jaarlijks duizenden bezoekers op af. Doe mee en ervaar deze geweldige sfeer.